Θεραπείες ματιών χωρίς λέιζερ

Δεν είναι όλες οι παθήσεις των ματιών κατάλληλες για διόρθωση με λέιζερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνιμα την όρασή σας. Στο iLaser προσφέρουμε μια σειρά εξειδικευμένων θεραπειών ματιών χωρίς λέιζερ, για όσους έχουν καταρράκτη, κερατοειδή ή πρεσβυωπία. Μάθετε ποια διαδικασία μπορεί να αποκαταστήσει την όρασή σας με νεανική σαφήνεια:Δεν είναι όλες οι παθήσεις των ματιών κατάλληλες για διόρθωση με λέιζερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνιμα την όρασή σας. Στο iLaser προσφέρουμε μια σειρά εξειδικευμένων θεραπειών ματιών χωρίς λέιζερ, για όσους έχουν πολύ υψηλό βαθμό μυωπίας, καταρράκτη, κερατοειδή ή πρεσβυωπία.​

Μάθετε ποια διαδικασία μπορεί να αποκαταστήσει την όρασή σας με νεανική σαφήνεια:

Φακικοί Ενδοφακοί (ICL) - εφαρμόζεται στις Υψηλές Μυωπίες και Υπερμετρωπίες όπου αντενδείκνυται η εφαρμογή του Laser αποκαλούνται έτσι γιατί είναι ενδοφακοί που τοποθετούνται μέσα στο μάτι.

Καταρράκτης - αφαίρεση του Καταρράκτη και η τοποθέτηση ενός συνθετικού Δηπλοστιακού φακού (CLE) στο ίδιο σημείο, όπου βρισκόταν πριν ο θολωμένος φακός.

Πρεσβυωπία και Τριπλοεστιακοί Ενδοφακοί - η τοποθέτηση των φακών σε περήπτωση Πρεσβυωπίας ή Καταρράκτη.

Cross - Linking -  είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος για την αντιμετώπιση του Κερατόκωνου

Η Διέυθυνσή μας:

Εθνικής Αντιστάσεως 74,

Είσοδος 2, Καλαμαριά,

Θεσσαλονίκη 55133

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή

11:00 – 19:00

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon

© 2017. Proudly created with All Clear

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now