ΤΡΙΠΛΟΕΣΤΙΑΚΟΙ ΕΝΔΟΦΑΚΟΙ

Εμείς σήμερα έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τη λύση για να προσεγγίσετε τη νεανική όραση ώστε να βλέπετε καθαρά σε οποιαδήποτε απόσταση εμφυτεύοντας Τριπλοεστιακούς Ενδοφακούς. 

Ο πρώτος ενδοφακός τοποθετήθηκε σε άνθρωπο μετά από εγχείρηση Καταρράκτη στο Λονδίνο απο τον sir H. Ridley πριν από 65 χρόνια.

Στις μέρες μας η τεχνολογία που διαθέτουμε, επιτρέπει την κατασκευή ενδοφακών που προσεγγίζουν την τελειότητα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι Τριπλοεστιακοί ενδοφακοί.

Κατασκευάζονται απο υδρόφοβο ή υδρόφιλο ακρυλικό υλικό, το οποίο όσα χρόνια και αν παραμείνει στον ανθρώπινο οργανισμό δεν προκαλεί την παραμικρή αντίδραση και διατηρεί στο ακέραιο τη διαύγεια του.

Το σπουδαιότερο όμως χαρακτηριστικό των Τριπλοεστιακών ενδοφακών είναι, ότι παρέχουν την δυνατότητα ευκρινούς όρασης και, την απαλλαγή από τα γυαλιά για την μακρινή, τη μεσαία και την κοντινή απόσταση όρασης.

Για να είναι ικανοποιημένος ο ασθενής θα πρέπει οι υπολογισμοί για τον προσδιορισμό της ισχύος του ενδοφακού να είναι ακριβείς.

Απαιτείται λεπτομερής προεγχειρητικός έλεγχος, διότι όλοι οι υποψήφιοι δεν θα είναι ποτέ κατάλληλοι για την τοποθέτηση αυτού του φακού.

Όλοι όσοι θα υποβληθούν στην επέμβαση αυτή θα χρειασθούν μία περίοδο προσαρμογής, που κυμαίνεται από μία έως δύο εβδομάδες.

Η περίοδος αυτή ξεπερνιέται ευκολότερα, εάν γίνει η τοποθέτηση των φακών την ίδια μέρα και στα δύο μάτια.

Η περίοδος προσαρμογής ουσιαστικά είναι μία περίοδος προσαρμογής του εγκεφάλου, ο οποίος μαθαίνει πως πρέπει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον μέσα από μια πολυεστιακότητα.

Η επέμβαση γίνεται με αναισθησία σταγόνων, κρατάει όσο και μια απλή εγχείρηση Καταρράκτη και ο ασθενής επιστρέφει αυθημερόν στο σπίτι του.

Μπορεί απο την επομένη να οδηγήση και να επιστρέψει στην εργασία του, πρέπει όμως να τηρήσει κάποιες προφυλάξεις όσον αφορά την ανύψωση βάρους και το βρέξιμο του ματιού, που θα πρέπει να αποφύγει για 7 μέρες.

 

Η Διέυθυνσή μας:

Εθνικής Αντιστάσεως 74,

Είσοδος 2, Καλαμαριά,

Θεσσαλονίκη 55133

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή

11:00 – 19:00

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon

© 2017. Proudly created with All Clear

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now